top of page

Service & Onderhoud

De specialisten van Smart Climate Services bieden service en onderhoud aan klimaatinstallaties in de gehele benelux. Is je airconditioning kapot? Heb je last van een lekkage of stinkt de installatie? Door het onderhoud uit te laten voeren door een expert voorkom je verdere problemen aan de installatie.

Waarom moet ik mijn airconditioning onderhouden?

Iedere werkende installatie krijgt te maken met slijtage. Regelmatig onderhoud zorgt ervoor dat alles optimaal blijft functioneren. Het is essentieel om filters regelmatig te vervangen en de airconditioning meteen te reinigen en desinfecteren. Dankzij goed onderhoud voorkom je daardoor storingen en andere problemen aan de installatie. Ook blijft de installatie efficiënt werken door regelmatig onderhoud te plegen. Bovendien kan de luchtkwaliteit afnemen als de airco niet in orde is. Bacteriën en schimmels nestelen zich graag in de vochtige omgeving aan de binnenkant van een airconditioning. Daardoor kan de ruimte gaan stinken en zelfs allergische reacties veroorzaken aan de luchtwegen. Deze onderhoudsservice aan de airconditioning moet uitgevoerd worden door een specialist.

Het afsluiten van een onderhoudscontract

Als klant van Smart Climate Services bieden wij je een onderhoudscontract op maat aan. Wij zorgen ervoor dat je geen omkijken meer hebt naar je installatie en voeren alle benodigde controles uit. Uiteraard maken wij de installatie dan ook weer helemaal schoon. En heb je tussentijds problemen of is er een reparatie nodig? Ook dat regelen wij voor je!

bottom of page